Black Tulip Beauty

DIY szobadísz egyszerűen

2017. január 03. 17:59 - blacktulipbeauty

Most egy nagyon egyszerű, de látványos szobadísz készítését mutatom meg nektek. Ha hiányzik a tengerpart, vagy csak szükségetek van még valamire ami feldobja a szobátok, olvassatok tovább. :)

Szükséges kellékek:

  • Szép befőttes üveg címkéjétől megtisztítva (nézzétek meg a lekváros polcot az áruházakban, vagy a kreatív üzletekben kapni tiszta üvegeket)
  • Homok (én igazi, tengerpartról hozottat használtam, mert így emlék is leyz egyben a dísz, de akármilyen megfelel természetesen :)
  • Különböző méretű, típusú kagylók és egyéb tengeri szárított állatok (pl. tengericsillag)
  • Szárított virágok, növények, szép kövek
  • Bármi amit még bele szeretnél rakni

Lépések:

  1.  A befőttes üveg aljára szórunk a homokból, kb. az üveg egyharmadáig.
  2. Belerakjuk a nagyobb kagylókat, virágokat, köveket. Próbáljuk nem túl zsúfolni, négy-ötnél ne rakjunk többet egy díszbe, mert nem a "csak úgy összedobáltam az összes talált dolgot" hatást szeretnénk elérni, hanem egy természetes, de azért rendezett hatást. Ha szükséges, használjunk nagyobb csipeszt a berakáshoz, így könnyebb lesz úgy elhelyezni, ahogy szeretnénk.
  3. Ezután szórjunk az egész köré apróbb kagylókat.
  4. Tekerjük rá a tetejét, kész is :)

Képek :

 

Szólj hozzá!
Címkék: DIY Díszítés

A bejegyzés trackback címe:

https://blacktulipbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1612092491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása