Black Tulip Beauty

Aktuális drogériás smink-kedvencek

2018. május 12. 12:22 - blacktulipbeauty

Ezket a drogériás sminktermékeket szerettem mostanában. Ez a lista aká Joy napos bevásárló listának is elmegy, hiszen mindegyik márkára van 50%-os kupon a DM-ben. Illetve a Rossmannban és a Müllerben is vannak rájuk kedvezmények. (Még van másfél napotok :D) Kedvezményekkel pedig kifejezetten olcsók, viszont szerintem zseniálisak. :)

dsc_0158_00001.jpg

Maybelline: Burgundy Bar paletta

Nem teljesen értem mi történhetett a Maybelline-nél, mert egyértelműen múlt őszre szerették volna behozni. Tipikus őszi vöröses-barnás színeket tartalmaz, és a reklámja is az, hogy készíts gyönyörű őszi sminket. Ehhez képest a Rossmanban és a Müllerben még mindig nem láttam, a dm-ben pedig tavasszal jelelent meg. De se baj én most is szívesen készítek ilyen színű sminkeket, emellett pigmentált is. Szóval kifejezetten tetszik. Egyetlen probléma, hogy első használat előtt kiesett belőle a matt sötétbarna, és eltört. Magát a színt olyan nagyon nem sajnálom (ez pont olyan amelyik a legtöbb palettában minimális árnyalatkülönbséggel benne van), meg természetesen visszanyomogattam, de az azért elég idegesítő, hogy beszórta az egész palettát. Egyébként nagyrészt csillogó árnyalatokat tartalmaz, viszonylag kisebb-nagyobb csillámokkal, de felvíve kifejezetten jól mutatnak.

burgundy_bar.png

Super stay matte ink (30 Romantic)

Nagyon tartós, nagyon matt. :) Az elején picit ragad nagyjából fél óráig, addig nem érdemes enni, inni, de utána teljesen jól kibírja azt is. Elég erős színben van meg, de teljesen jól kibírja az egész napot.

Bourjois: Palette Les Nudes by Bourjois (01)

Ha nektek is problémát okoz, hogy világos színeket szeretnétek használni, például a hétköznapokon, de ezek nagyon sokszor nem pigmentáltak, akkor ez a nektek való paletta. Nagyon szép pasztell színeket tartalmaz. És hiába vilégosak a színek, még az én fehér bőrömön is jól látszanak (remélem a képen is). Egyébként ha esküvőre készítetek sminket, ahhoz is tökéletes. :)

dsc_0164_00001_01.jpg

Pirosítók (33 Lilas d'or, 41 bonne Mine)

Nagyon pigmentáltak, könnyen eldolgozhatóak, természetes hatást lehet velük elérni ÉS zseniális az illatuk :D (azért szagoljátok meg mielőtt megveszitek, mert el tudom képzelni, hogy valakinek zavaró). Fontos, hogy keveset vegyetek fel az ecsetre, mert nagyon könnyű, főleg a sötétebbekkel bohóc hatást elérni. A41-es árnyalat szaténfényű, a 33-as pedig arany csillámokat tartalmaz, de valagogy a bőrön ez is jól mutat.

Rimmel: Provocalips (310 Little minx)

Ez a legjobb fényes rúzsom, nagyon tartós, bár csak csókálónak hírdetik, nálam az evést is egész jól bírta. Illetve nagyon szépen kopik, csak a szám belső felérről, alig láthatóan, pedig elég erős színben van meg (a változatosság kedvéért :D).

provocalips-16hr-kissproof-ajakruzs2s-300-300.png

Max Factor: Creme bronzer (05 Light Gold)

Én elég sápadt vagyok, de ez a bronzosító rajtam is természetes, és tényleg csak egy kis színt visz az arcomra, ha nagyon fehérnek érzem magam. Viszont a különbség elég látványos lesz, csak nem látszik messziről, hogy használtam valamit. Nem túl narancssárga, nem túl barna, és tényleg szinte beleolvad a bőröm színébe. 

Szólj hozzá!
Címkék: smink Matt rúzs

A bejegyzés trackback címe:

https://blacktulipbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7813904260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása