Black Tulip Beauty

Lazítsunk!

2017. február 20. 20:16 - blacktulipbeauty

Akár egy mozgalmas hét után, vagy egy zajos nap után vagy akár csak úgy is érdemes egy-egy órára elvonulni és lazítani. Természetesen az, hogy ilyenkor mit kell csinálni nem túl bonyolult és nem is kőbevésett, hiszen ez az óra csak önmagunkról szól :).

dsc_1032.jpg

Ehhez először is engedjün egy kád vizet, használjunkhozzá habfürdőt (pl. Balea eukaliptuszos), vagy valamilyen pezsgő fürdőbombát (pl. Yves Rochertől egy isteni vaníliás illatú). Ha nincs kádatok vehettek lábfürdőt is, ebbe is használhattok habfürdőt,  de kifejezetten erre a célra gyártott pezsgőtablettát is (pl. Yves Rochertől ). 

Közben rakjunk fel egy maszkot megtisztított arcbőrünkre. Most, télen kifejezetten az ápoló maszkokat kedvelem, mint a Garnier fátyolmaszkok, melyek a bőr víztartalmát pótolják, és pihe-puhává varázsolják azt. Egy testradírral radírozzuk le a bőrünket ( pl a The Body Shop valamelyikével). Olvassunk könyvet, vagy magazint, vagy csak gondoljuk át a hetünket.

Utána használjunk egy krémes, gazdag testáplolót, melynél plusz pont, ha még az illata is isteni. Ilyen például az Yves rocher Mangós, korianderes ápolója. Vagy használjunk valamilyen masszázs tömböt pl. a Bomb Cosmeticstől, ami talán mégjobban ápol és szintén csodás illatú.

Igyunk egy nagy csésze teát, hgy belülről is hidratáljunk. Ezután fordítsunk egy kis figyelmet a körmeimkre. Használjunk körömágybőr ápoló olajat (pl. Seacretét). Ezután reszeljük le a körmünket, felületét polírozzuk és esetleg lakkozzunk is. Erre mindenképp használjunk fedőlakkott, hogy tartós legyen. Erre nagyon alkalmas a Rimmel London fedőlakkja, mellyel rajtam kb. kétszer annyi ideig marad meg egy lakk mint nélküle illetve nagyon szép fényt ad neki. (Most épp picit furcsán lepattogzott a középső ujjamon a körömről, re csak arról, nem értem :D).

Nálam nagyjából ennyi szokott lenni a lazításra szánt idő, de ez is ad egy plusz lendületet pár napra :)).

Ti miket használtok lazításhoz? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blacktulipbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3212274503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása