Black Tulip Beauty

Mit viseltek a Szigeten?

2018. augusztus 20. 12:59 - blacktulipbeauty

 Mint minden fesztiválon, a Szigeten is megvannak a tipikus fesztiválos öltözködési szokások, melyek bár elég egyediek pár kategóriába besorolhatóak. Ezeket szedtem most össze. Természetesen ezt a bejegyzést sem érdemes véresen komolyan venni, inkább viccnek szánom. Szóval senki ne sértődjön meg, ha akármelyik kategóriánál magára ismer, nem kritizálni akarom. (S persze azért sarkítok is kicsit.)

Mit is viseltek a Szigeten? Avagy hogyan is menjünk a legközelebbi fesztiválra? :D

Pizsama
Elaludtál? Késésben vagy? Semmi gond, fel sem kell öltözni, mehetsz amiben aludtál. Én kifejezetten szeretem az ilyen ruhákat. Nagyon kényelmesek, kevésbé izzad bele az ember a melegben. Este pedig, ha nagyon lehűl a levegő, akkor is kevésbé fázunk meg anélkül is, hogy még valamit felvennénk (amit ugye magunkkal kéne vinni, ami nem feltétlenül előnyös). Szóval praktikusak, és szerintem jól is néznek ki.

kep1.png

Melltartó
Elfogyott a tiszta pólód is? Semmi gond, csak kapj fel egy szép, csipkés melltartót, és mehetsz is. Az biztos, hogy ebben sem sül meg az ember. Az esti hideg már egy másik kérdés.

kep4.png

Csipke, háló
Ha mégis felvennél valami különlegeset, nézz körül a nagymamánál. A (féltve őrzött) csipketerítő, vagy a függöny jó lesz akár felsőnek, akár nadrágnak, akár mindkettőnek. Ha nem nagyon vesz alájuk semmit az ember (mint itt általában), akkor ez is inkább melegben jó viselet nem túl szégyenlősöknek.

kep5.png

kep6.png

kep7.png

Diszkógömb
Ha esetleg a kamrába tévedtél be, tekerj magadra alufóliát! Kész is a szigetes ruha. Ebből a típusból van mindenféle fazon és forma, az egyetlen szempont, hogy minél jobban csillogjon. Nappal is, és az esti koncert fényénél is látványos, és figyelemfelkeltő. 

kep2.png

kep3.png

dsc_1158.jpg

Megéri?
Azért volt pár ruha, aminek kapcsán felvetődött bennem a kérdés, hogy tényleg megéri felvenni? Ezek jellemzően nem azok a ruhák voltak amikből mindene kilátszott a viselőjének, mert az az ő dolga, hogy miben érzi jól magát, és közben mit mutat meg. De aki sapkában, bőr, vagy bársony ruhában volt, az hogy nem ájult el a negyven fokban?! 

kep8.png

Zárt cipő és övtáska
Kiegészítők terén győzött a praktikum, ami egy fesztivál esetén szerintem kifejezetten pozitív, hiszen így biztosan nem kell leülni a koncert közben csak azért, mert rátapostak az ember lábára, vagy feltörte a cipő, vagy csak elfáradt a lába a magassarkúban. Persze lehet klumpában is, de biztos jó lesz ez este a tömegben? (Mondjuk attól legalább nem kellett félnie, hogy fájni fog, ha a lábára lépnek.)
Az övtáska pedig jól ellenőrizhető, kevésbé tűnik el belőle bármi a nagy tömegben.

dsc_1519.jpgNem vicceltem. Tényleg volt ilyen is.

Csillogás minden mennyiségben.
A tipikus fesztiválsmink annál jobb minél jobban csillog. Persze ott is volt stand, ahol csillogó köveket, csillámport és hasonló díszeket ragasztottak az emberre (ha kivárta a jó hosszú sort, vagy kifizette a (nem olcsó) árat). 

kep11.png

kep12.png

És a haj?
Idén a hajpánt (jellemzően unikornis szarv) és a virágfüzér (ott is lehetett kapni) volt a menő hajdísz. Emellett kettős fonatban, illetve kettős kontyban hordták az emberek a hajukat. Hogy feldobják csillámokat szórtak rá (természetesen). Emellett persze a színes haj is menő továbbra is.

kep10.png

kep9.png

Végül, hogy néztem ki én?
Bő nadrágban, spagettipántos topban, smink nélkül, kontyban voltam minden nap. Ehhez még hozzájött a fényképezőgépem, meg egy viszonylag nagy hátitáska. Szóval én egyértelműen a pizsamás típus vagyok :D.

dsc_1645.jpg

 Én ezeket a ruha típusokat vettem észre a szigeten. Kiegészítenétek valamivel? :) Ti miben szerettek fesztiválozni?

Ha tetszett nézz körül itt is :) : 
https://www.facebook.com/blacktulipbe...
https://www.instagram.com/blacktulip_hu/ 
https://www.tumblr.com/blog/blacktuli...,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blacktulipbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2514190295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása