Black Tulip Beauty

Nagyvárad madártávlatból

2016. június 15. 22:25 - blacktulipbeauty

Ezután a hosszabb szünet után, először egy programajánló- képsorozat első epizódja lesz. Ez Nagyváradról fog szólni- mint a címből is olvashattátok.

Azért szántam ennek a városnak egy teljes sorozatot, mert két nap alatt olyan mennyiségű képet sikerült készítenem, hogy az válogatva is emészthetetlen lenne. Ugyanakkor pedig rengeteg olyan hely van, amit érdemes megismerni, legalább képekről :).

Először azt a két helyet szeretném bemutatni, ahonnan az egész városra ráláthatunk. Az egyik ilyen a központban található városháza tornya. Mostanában újították fel és szerintem érdemes kifizetni azt a kb 350 Ft-os belépődíjat és felgyalogolni a tetejére.

 

A másik a "Gomba", mely egy kissé kijjebb található. Ezt is most újították fel és itt felsétálás közben is nagyon szép látvány fogad. Ha pedig a felsétálás közben elfáradtunk, éttermet is találunk a tetején.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blacktulipbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr768813208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása